Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu kommer det en deckarserie på teve sju. Den heter 'Foyle's war' och handlar om liv och död. Det är en sådan där brittisk deckare, med alltför få biljakter, explosioner, sex och trånande kärleksscener. Tyvärr.


Något litet om döden







Jag läser hellre om döda
människor som har levt
helt kort, än att jag önskar
bli läst av unga människor

som funderar på att ta sina
liv på mindre allvar än jag.
Jag vill gärna fortsätta leva
livet ända tills det tar slut

en dag. Jag kommer troligen
inte att märka att det tar slut.
Man tänker kanske ibland att
'jaha, är det så här det skall sluta?'

Men ofta nog är det turligt nog
falskt alarm. Även om jag som
ogillar falsklarm så skulle jag
säkert ogilla motsatsen än mera.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-22 21:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ja, Thomas, jag håller med dig. Folk som läser en text med ett berättarjag i, de får för sig att detta 'jag' är synonymt med författaren av texten.
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP