Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skrev det här som privat kritik på en text till en av herrarna här inne, för att jag inte kom på något att säga som vanligt kritik på herrns text.


Lättsmält fantasi






På Kungsgatan i huvudstaden ser man de smäckra hjortarna sträcka på sig i vårsolen. Det ligger ett lätt dis över gatorna tidigt om morgonen, det är daggen som ännu icke hunnit lätta. Med lätta steg ser man hjortarna försvinna då de första människorna dyker upp som gubben ur lådan. Hjortarna tar vägen bort längs Sveavägen, för att ses ta sig till Wennergrens Center och in i Solna.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-04-24 10:40



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Bra! Eftersom vi människor envisas med att icke gå tillbaka till naturen börjar naturen att återta våra städer!
Calle
applåderar
2012-04-27

  limerick
Vad fint. Urbanisering övergår i hjortifiering. Du har sannerligen hjort något för miljöarbetet.
2012-04-27

  Nanna X
Fin text. Låt hjortarna ta över trafiken, det blir ju mycket lugnare så!
2012-04-24

  Gunwale VIP
Och lodjuret har siktats... Fin bild av stan, det här!
2012-04-24

  Jan Widströmer VIP
... på rymmen från Skansen kanske...
2012-04-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP