Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från Limerick...



Så var det damen från Limerick
som kunde så många trick
trolla sin man
till en yngling så grann
med världens sötaste pick

Så var det herrn från Limerick
som var känd för sin grova pick
bamsen i hans ficka
gav flickorna hicka
o dom kalla n för Moby Dick




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 461 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-30 13:20



Bookmark and Share


  Paulina LH VIP
Finfina limerickar!
2006-01-30

  prinscess VIP
mycket rolig...
du är duktig på limerickar
tack
2006-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg