Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi som älskade mat...


Gottegrisen

min läckergom tycker om gott

och kroppen tycker intet

där balansen blir därefter




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-25 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman