Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om härligheten kan sägas mycket och ofta...


Kraftens inre rum

njuter av att se andra njuta

glädjs åt dom som glädjs av själva njutningen

ler så ofta jag kan åt alla njutarna

som ett litet barn över dess rena glädje

finner en inre ro åt allas härlighet

en yttre kraft får min själ att skratta högt

dess lyster exploderar




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-25 18:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina ord som uttrycker en empatisk glädje....ingte självisk utan generöst unnande.
2012-04-25
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman