Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det gäller att prioriteras sin utsatta tid...


Sålla tiden

min tid är så knapp knappt mätbart

ett skenande timglas

ändå ack så värdefull

att minsta lilla skitsak tar all livskraft

ett galopperande ångloks ångest ånga

ack så patetiskt men ändå så himla sant

då alla andra stora skitsaker försummas och rinner mig ur händerna




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 195 gånger
Publicerad 2012-04-26 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman