Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksstorm

Söker du en trygg hamn
att vila dig lite från de stormar som yr
kom då och lägg dig tättintill
i min varma famn

Vila hos mig en hel natt
återhämta dina krafter, du är ju matt

Sedan återföds vi på nytt
genom kärlekens och älskogens lek
fylls du sakta på nytt
av kraften i kärlekens ord och omfamning
naken och otörstig
går du på nytt vidare
för att rida ut nya stormar...




Fri vers av mickech
Läst 427 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-26 21:32



Bookmark and Share


    lory
kärlekens kraft..vackert min skrivarvän
2012-04-27

  Ninananonia VIP
Härlig storm :)
2012-04-26

    ej medlem längre
Ljuvligt med en sån kärleksfull famn...
2012-04-26
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech