Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det där ordet

Han sa det där ordet
som lade sig som
ett lock över allt annat
i hans berättelse

det där ordet
som inte fick sägas
som gjorde alla
i församlingen nervösa

han sa det där ordet
ingen lyssnade längre
på de andra orden

man hörde endast
ekot av det som
inte fick sägas
det där ordet som
var förbjudet

fanns det något
sammanhang?
ingen visste efteråt
det där ordet
dränkte alla
de andra orden

vad hade han
egentligen sagt?
ingen visste riktigt
och ingen vågade
fråga




Fri vers av Anders P VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-26 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP