Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten...




Natten läker våra sår
lindrar all vår smärta
då när midnattstimman slår
slår ock Nattens hjärta

Natten bär oss i sin famn
genom mörkrets sal
låter oss få vila ut
där i Drömmens Dal

Natten skänker oss vår ro
talar tyst om frid
sluter våra ögonlock
ifrån världens strid

Bs-06





Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 511 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-30 18:07



Bookmark and Share


  Rublev
vackra innerliga ord
tycker om :)
2006-01-31

  Markattan
Rogivande, stämningsfullt och poetiskt vackert skaldat om natten den mörka och drömfyllda.
2006-01-31

  Anders P VIP
mycket vackert, rogivande som en vaggvisa ska vara.
2006-01-30

  Ingrid Nilsson
En skön vaggvisa,riktigt rogivande.
2006-01-30

    steffe struts
oj vad skön den dikten var. sen måste det ju funka, ligger själv vaken lite för ofta...

får använda din dikt som aftonbön, hjälper säkert!

stefan
2006-01-30

  rebecca d VIP
gott.lugnt....som en dikt om natten väl ska vara:))
2006-01-30

  Åsa Gustavsson VIP
True, very true!
2006-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg