Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man blir liksom aldrig klar...


Att kunna bygga en brygga på gehör

började på en brygga engång
när det begav sig

då var jag alert som en pojkspoling med god vigör

kunde locka storgäddan med gehör
om så vore

nu är bryggan nästan klar det saknas bara slutet
pricken över i

åtminstone trodde jag det när det begav sig

då var jag alert som en pojkspoling med god vigör

kunde vissla dit abborren abrupt
om så vore

snart sänks den glögdande citronsolen ned i vattnet

och bryggan blir nog klar när som




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-27 15:36



Bookmark and Share


  T.R Ekman
Någon gång kanske jag offrar den goda sakens skull...
2012-04-27

  Nanna X
filosofisk text. lycka till med bryggan!
2012-04-27
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman