Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Litegrann om feminism




den största ironin
är inte att vi är självgoda över vår jämställdhet

det ironiska är
att feminism anses okvinnligt














Fri vers (Fri form) av Mymlan.
Läst 454 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-27 20:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket slående slutkläm du har där

feminism bör dock omfånga sinnena för båda könen, men kvinnligt bör det va

det är just det det bör va.
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan.