Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Typ rörigt!



Morgontimma
kaffeklunk
stopp i toan
luktar skunk
av med linnet
på med kjolen
glad i sinnet
le mot solen
ungarna gnäller
radion skrålar
hunden skäller
grannen vrålar
dörren smäller
en mus kilar in
katten dräller
välling med skinn
disken i blöt
sopa bort skärvor
slemmig gröt
håret i härvor
väskan packas
äpple o banan
naglar lackas
en rinnande kran
barnen springer
skynda på
mobilen ringer
hallå hallå
klockan tickar
jag hickar
\"Typ rörigt\"

Bodil S-06




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-30 19:12



Bookmark and Share


  Anders P VIP
flyter som en rapp-text. Skulle vilja höra dig läsa den på värmländska.
2006-01-30

    steffe struts
en alldeles vanlig morgon alltså. förutom det där med håret i härvor... :-)
härligt igenkännande fångat. det är ju detta som är livet!

stefan
2006-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg