Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag mår så jävla illa när jag har ätit jättemycket godis istället för att äta mat och frukt. Om nu frukt är godis, är då godis också frukt? Om nu pappa har sagt att jag inte skall äta godis, skall jag då också avhålla mig från frukt? Om nu frukt är godis.


Något litet om sexualität







Jag gör när som helst
gärna våld på mig själv

och älskar alla barn
och färger exakt lika mycket.

Men är det verkligen det
som är jämlikhet?

Acceptans
att det finns alla sorter
är en sak.

Man behöver inte tycka om alla
bara för att man accepterar
deras lika rätt att (s)existera.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-28 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP