Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÄNDIG AUDIENS

öppen himmel och

öppet hjärta

utgångsläget är gott

ständigt tillträde

permanent audiens

har denne man fått

 

 

kopparhimmel och

brustet hjärta är

fallets följdverkningar

jag får klamra mig

fast vid nåden

trots att jag är så bizarr

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     29/4 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-29 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP