Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öga

Jag har en blick som är kantstött
Jag har en syn som sviker mina vyer
Jag låter inte min iris få vara med och skapa
Skapa det jag vill se
För rädslan att misslyckas är för stor
Min näthinna har drabbats av repor
När jag synat världen upp och ner
När jag har blundat men samtidigt sett
För det bränner alltid bakom ögonlocken
För jag vet
Jag vet
Att mina ögon skapar min verklighet




Fri vers av MissCaylin
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-30 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin