Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att straffas

När jag straffas
Råkar andra också straffas
När jag brister
Ser jag andras ögon brista
Vid synen av mig

Jag balanserar i ett läge
Som jag aldrig riktigt kan förklara
En psykopatisk känsla lurar
Runt hörnet av min ensamhet

Vad beror mitt beteende på?

Jag balanserar i ett läge
Som för mig inte alltid är klart
Jag luras av ett falskt mörker
Och ett ljus som inte känns trovärdigt

Varför känner jag som jag gör?

När jag straffas
Anklagar jag allt
Anklagar jag alla
Men döljer sällan mina egna brister helt

Jag har länge funderat på vem jag egentligen är...




Fri vers av MissCaylin
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-01 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin