Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är man en katt av många kan det vara nog att sitta och vänta på smulor vid den möjligt rikes bord, eller bak'erst i kön hur som helst.


Dagens parafras 2012 05 02 - en aforism






poeten som sade att kärlek är gratis
bet sig rejält i tummen

det kostar ju även på att leva
som fiskarn sade då han satt och lagade hål




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-02 07:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP