Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att våga..

Att våga möta det okända
ta ett språng rakt
ut i tomma intet

Inte veta om man landar mjukt
skräckblandad förtjusning
inför det okända
viss rädsla att lämna det invanda

Men för att möta nya människor
så måste vi våga
kasta loss vinterns bojor
och kasta oss ut i vår värmen




Fri vers av mickech
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-02 13:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Bra beskrivning av det som många har svårt med.
2012-05-10

    ej medlem längre
Du beskriver så fint det nödvändiga i att trotsa rädslan och våga ta steget....
2012-05-02

  Rise Little One
man måste träna lite mentalt innan man vågar göra sitt första språng, men viss din filosofi är alldeles riktigt.
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech