Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden föreställer en vän till mig.


Dagens aforism 2012 05 05 - något vasst helt visst



Att umgås med vissa vänner
är som att promenera omkring
med småsten i skorna




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-05 19:01



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Säg mig som gör vänner att säga vem du är!

Tala till mig vem umgås du med, så jag skall tala till dig vem är du!

Det är människor och människor, beroende på vilken nivå är alla!

Men bjud på äkta ditt namn och bild min vän, så får du ser vilket stor respekt får du på nätet och selektiva vänner där ute i stora världen;
2012-05-06

  Sanna i badet VIP
Sååå bra sagt!
2012-05-06

  limerick
Skavsårsalstrare med andra ord.
2012-05-06

  Mats Henricson
..måste vara besvärliga vänner...
2012-05-05

  Lynx63 VIP
Så sant så.
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP