Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTKLASSAD

ni stod väl i en klass för sig

jag kunde bara vara mig

man sa att det var inte nog

och det var ord som nederslog

tillbaka då till ruta ett

nån annan har jag aldrig sett

fördelningen är uppenbar

och rollistan är redan klar

 

 

ska någon skuldbeläggas här

och straffas hårt för allt det där?

en gång ska alla stå inför

vårt universums kreatör

det vet jag men jag tänker på

att jag är misslyckad ändå

jag ältar mantrat om igen

och pinar er med sanningen

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     5/5 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2012-05-05 15:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP