Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SIN FARS SON

du släpptes 19 dagar

innan "loco live"

det var en högtidsdag

den gladaste och stoltaste

på bb då

var -61:an jag

"kom, så ska du få se nåt fint"

sa sköterskan

och jag fick se min son

för ett år sen tog han studenten

och har även

flyttat hemifrån

 

 

 

själv kom jag samma år

som muren i berlin

det året dog tyvärr

den store nils ferlin

sen gick det trettio år

och jag välsignades

med petrus som har skänkt

mig glädje sedan dess

och de som känner dig

vet var du kommer från

det märks så väldigt väl

du är din pappas son

jag älskar dig, du är

mitt eget kött och blod

ett levande bevis

på att vår Gud är god

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   7/5 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-08 15:25



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter som en mycket stolt pappa ;)
2012-05-12

    ej medlem längre
Väldigt fint att fäder kan skriva sådana starka ord till sina söner, klappar med både händer och fötter
2012-05-09

  anits VIP
En fin hyllning till din son, en fin son
har du att vara stolt över
2012-05-08

  Måna N. Berger
Vilken fin hyllning! Tidsreflektionen kring bandet far-son förstärker texten. Grattis till en fin grabb!
2012-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP