Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SUSSIE ÄR EN PUSSGURKA

hennes excellens

i varje filmsekvens

medfödda briljans

i rock chick-elegans

plutande mot oss

och medveten, förstås

om vad hon ställer till

om att vi bara vill

 

 

 

sussie är en pussgurka

invaderar scenerna

sussie är en pussgurka

jordgubbssaft i venerna

sussie är en pussgurka

i sin första lägenhet

sussie är en pussgurka

spelar på sin kvinnlighet

 

 

 

 

blicken är så blå

men skolflicksstygg ändå

glimten ger en vink

om vad hon hittar på

livet är musik

livet är mimik

ett naturbarns dans

så långt från all plastik

 

 

 

 

sussie är en pussgurka...

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    8/5 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-08 16:33



Bookmark and Share


  Mirrie
Haha....jättebra!....den får mig att undra vem den där Sussie är egentligen? Helt underbart skrivet, verkligen!
2012-05-09

  anits VIP
Fina rader
2012-05-08

  Lodjur i klänning
Underbar!
2012-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP