Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker att vara lite komisk..




The dentist

Har en ung vän

som varigt prov anställd

6 månader

hos en tandläkare i stan..

 

Men nu

har han äntligen fått

fast tandställning.

 




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-08 18:42



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
very clever
2012-10-07

  gömd
haha du är ju riktigt rolig :)
2012-08-03

  Maria T
Komiskt
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP