Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är jag vittsig igen




Uppskattning

Jag sticker till månen ikväll

där är det inte en jävel som ser

vad jag sysslar med..

 

Här på jorden är det

bara skattemyndigheten

som uppskattar mig..




Fri vers av Lasseman VIP
Läst 596 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-10 21:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Typisk killhumor om du skulle ha frågat min brors döttrar, som alltid himlar med ögonen och tittar i taket när han kommer med den här sortens ordlekar.
2012-09-08

  Maria T
Rolig vits
2012-05-13

    ej medlem längre
*ler*
2012-05-11

  Madjori
Småskrattar åt denna lilla vitsiga text :-))
2012-05-11

  M.A.J.R
Kan fan inte hålla med dig mer än vad jag gör i denna text.
hoppas du har plats för en till.
2012-05-10

  aol
vi är några här som hänger med dej, ler,
2012-05-10

    Maria Malm
Hoppas du hittar dit, det är himla mulet ikväll.
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP