Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avgrund och natten är ovanligt ljum för den här årstiden




"så... this is it?"


"..."


"..."



"ja... det verkar så."







"du kanske ska ta det där en annan dag... det är lite utspritt."

jag släpper filmen.





"ett paket marlboro röda tack."





"allting tar slut förr eller senare... och ibland... ibland är det kanske bättre förr än senare."

(ohörbart:)
"jo, så är det kanske..."







"ta hand om dig."




Fri vers av Röda Sam
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-12 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röda Sam
Röda Sam