Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bla bla bla


Jag avskyr verkligen (83)




Jag avskyr verkligen de här bloggsidorna på internet, när de vill ha en kommentar och man efter kommentaren måste bevisa att man inte är en robot, skall fylla i de där tecknen av bokstäver och siffror som är så skeva att man måste vara full för att alls kunna läsa dem. Då får det vara för mig, för det är ytterst sällan jag råkar skriva rätt i de rutorna. Nu är det ju dessutom så att jag är en gammal hushållsrobot och att då få uppmaningen att bevisa att jag inte är en robot, det känns direkt kränkande vettu.




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-26 20:32



Bookmark and Share


  ULJO
Den var bra den
2017-10-27

  sandel
Haha, snyggt avslut!
2017-10-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP