Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I rymden finns inga känslor

1000 år av väntan

livet går ut på det

att se mig nu



ibland får jag för mig
att ögon är som rymden

oändliga
vackra
skrämmande

fast med känslor


-
isande vind
för mig bort

ingen orkar jaga mer


jag ger upp
så låt mig falla

så låt mig ligga ned

svimma bland dina kometer
och stjärnor
och solsystem



innan dig

de smalaste av fingrar



där är du
och jag är utan syre




Fri vers av C.Wieske
Läst 364 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-13 11:50



Bookmark and Share


  aol
berörande bra skriftat,
2012-05-19

  AliciaK
Du har det, fortfarande.
2012-05-14

  kerstin skriver VIP
för mig blir texten en uppgörelse med motståndet,
jag vet inte riktigt varför. men att släppa taget och kontrollen.
jag gillar texten mycket.

(det enda jag skulle vilja ha annorlunda är tusen skrivet med bokstäver istället för siffror.)
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

C.Wieske
C.Wieske