Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tätt intill.

Vill känna din kropp mot min
vill veta att du är bara min
lakanet följer konturerna på din kropp
smeker dig sakta uppför ditt lår
du viskar i mitt öra att jag får

Din kropp pressas mot mig
jag glider sakta in dig...

Du viskar i mitt öra
de orden
jag allra helst vill höra...




Fri vers av mickech
Läst 331 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-13 22:22



Bookmark and Share


  Destino
Fint skrivet erotisk och vackert
2014-01-10

  Jana
Vackert, stämningsfullt. När jag hade läst första stycket blev jag faktiskt lite förvånad när resten rimmade. Just rimmet min-min trodde jag först inte var ämnat som ett rim och sticker lite i ögonen. Förutom den lilla upphakningen. Vackert!
2012-05-14

  Maria T
Kärlek
2012-05-14

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sensuellt vackert. =)
2012-05-14

    ej medlem längre
Vackra ord som förför läsaren....
2012-05-13

  Rise Little One
Det rimmar så bra ... Orden framkallar eggande sinnesbilder på ett elegant sätt...
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech