Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Grymta månde grisarna' är det slags ordstäv jag aldrig brytt mig om att göra mig förstådd till. Man kan ju inte heller förstå sig på allt. Men en del förtrytsamheter har jag lärt mig att gå miste om ändå. Ibland betalar jag rätt räkning, även i tid osså.


Dagens aforism 2012 05 28 Svinaktigt?





Varför skall jag
kasta pärlor för svin?

Svinen kastar aldrig
några pärlor på mig!




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-28 23:14



Bookmark and Share


  limerick
Lägg en straff istället som i min gamla limerick

Svinaktigt

En straffläggare i Hertha Berlin
fick alltid en knorr som var fin
så fort han slog bollen
tappa´målvakten kollen
ty den sig vred som en svans på ett svin.
2012-05-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP