Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se nu inte ut som ett frågetecken bara för att du läser en aforism. Texten är inspirerad av något Algotezza skrev här på sin sida.


Jag tror jag sätter punkt här.






En del skyldigheter
handlar om årtal.

Andra om var man väljer
att sätta kommatecknet.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-23 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP