Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Skrivandets jävla beteende' (2012 05 15) av Gunnar hilén, inspirerade till komment. (De tre sista raderna i fotingen, texten, är ett tillägg för att passa formatet.


Kritik på en text (774) Kärleken till poesin









Det knepiga med
att läsa andras
texter är att

först måste man
spetsa öronen för
att verkligen kunna

läsa allt som
skrivet är mellan
raderna. Varefter man

upptäcker att formeringen
av pennan är
en nödvändighet för

att alls kunna
som lämna kommentar.
Livet är sådant.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-16 08:33



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Det är ett bra liv...tycker jag...tack du för denna läckerhet !
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP