Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRIGSFÅNGE

jag går under

i min bunker

det finns stunder

när jag sjunker

allting sänkbart

vill man sänka

allting kränkbart

vill man kränka

 

 

 

flerfrontskriget

är en mara

aldrig är jag

utom fara

utom mig dock

alltför ofta

tillåts inte

alls att softa

 

 

 

 

fånge i ett

krig som rasar

i ett läger

där man gasar

alla oppositionella

och där hatets

lag får gälla

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    16/5 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-17 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP