Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KEDJELÄSARE

jag är kedjeläsare

läser säkert mer än de flesta

avslutar en bok, börjar på nästa

kedjeläsare

men jag läser aldrig "det bästa"

tidskrifter

som den kan faktiskt bara förpesta

 

 

kedjeläsare

slukar glupskt all litteratur

kedjeläsare

det ligger liksom i min natur

sträckläsare

en astronomisk konsumtion

kedjeläsare

från sensation till sensation

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    17/5 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-17 10:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Att läsa är något som är
underbart att kunna göra
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP