Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Kromatik.' av (C) Kyreus (2012 05 17) inspirerade till kritiken. Det har smitit in några kärleksfulla 'som' i texten för att bättre passa formatet.


Kritik på en text (781) Något litet i klass 6 D






Enligt såväl nya
som gamla rön
inom kromatiken, skall

det inte finnas
andra färgskalor än
den som mellan

vitt och svart
med en enda
stor fin vardag

som mitt emellan.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-27 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP