Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOT TOPPEN & MOT BOTTEN

en kvinna springer

med en hund

hon verkar vara fri

jag ser åt hennes

håll en stund

vill inte låta bli

för frihet är det

bästa ting

som sökas kan

all jorden kring

en kvinna springer

med en hund

och sedan...ingenting

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    17/5 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-17 13:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Laddad sekvens
i sin rika enkelhet.
2012-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP