Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vild i vrede viggslungad

en gatnymfs ansikte
skymtar bak draperier
lathet långt borta
skrupelfrihet

med vinden kom en sång som ekade
kökslatin, druidisk tysthet
avstannade timmerblötningen
skriande primadonnor

vanan förminskar vidrigheterna
man når aldrig riktigt lyckolandet

viskande figurer
i heligt vatten

vild i vrede viggbeslungad
torshammare i björkbacken
kvällens klo var full av krigargrundämnen
nepotismen vet inte av gränser

stora spanska stirrögon
glor på ingenting
i vecken och i skuggorna
gömmer sig en urtidsdröm




Fri vers av Arvida Juni Svenske
Läst 292 gånger
Publicerad 2012-05-17 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvida Juni Svenske