Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill här skoja till det hela genom att driva med fenomenet att döpa en text till 'utan titel' eller som det heter i Londons dimmiga kvarter, 'no title'. Om man skriver just 'utan titel', så är ju det textens titel.


Med titel. (text med visst utslag av humor)







'Har du inte katt, får du vara din egen.'

Min devis som en egen företagare
skulle kunna ståta med.

Eller en som vill ha katt
men inte tål dem.

Eller
'Werever I lay my cat, thats my home.'

Jag kan tänka mig att en sjökapten skulle
ha svårt för golf
för att han är ovan vid sandhavet.
För som golfare
får en stå ut med sandkravet.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 250 gånger
Publicerad 2017-10-24 08:37



Bookmark and Share


  ULJO
Den satt bra
2017-10-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP