Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANNA FRÅN AUSCHWITZ

söderskolans

tinnar och torn

sidan full av

fienders horn

regnmoln dyker

upp som ett hot

min del av vårt

märkliga klot

 

 

 

 

kraschad själ och

fläckad dräkt

pulveriserad

självrespekt

hjärnimpulser

till min hand

klickar mig till

lyckoland

 

 

 

 

 

talltoppsviljan

hoppade ner

den tar över

mer och mer

bollen är hos

mig igen

bara jag kan

sparka den

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    18/5 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2012-05-18 11:52



Bookmark and Share


  mare VIP
Talltoppsviljan låter bra, kom igen ;)
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP