Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

okej



som ord av luft och aska när jag går genom terrängen
lövkronor och alléer av sorg


men det är okej det är okej för jag säger så

du har aldrig gjort mig hel det var inte ljuset kring hjärtat som skadades
du har aldrig gjort mig trasig det var bara fönster och en ljus morgon och tomrum och tyngdkraft som inte verkade och jag vet vad du kände det vet jag





jag skrattar dig i ansiktet jag klarar det jag säger till när det gör ont och jag flyger mot tibet i rasande rasande tempo
jag är här nu och jag räcker till så mycket så du kan inte tro







Fri vers av the dead flag blues
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-18 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the dead flag blues
the dead flag blues