Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAKTEN

makten går förbi

på höga klackar

nedanför står vi

med spända nackar

nu ler makten hårt

och självmedvetet

nappa är så svårt

när de är betet

feromoner osar

luften blandas

plötsligt är det henne

som vi andas

makten går igång

på lystna blickar

samma gamla sång

och samma kickar

makten klär sig tight

och raffinerat

känner sig all right

när man flanerat

alla vet så väl

att här i trakten

domineras gatorna

av makten

från mascaran ner

till nya skorna

samma gamla spel

som "hemsöborna"

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON      19/5 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-19 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP