Till en begåvad brud.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en begåvad brud.




TUTTIFRUTTIEXPLODERA

tuttifruttiexplodera

för du har så mycket mera

ingen tid att hesitera

bara revitalisera

glöm nu allt vad hämskor heter

fyra av dina raketer

bli en bubblegumsbagheera

tuttifruttiexplodera

 

 

 

 

jag har sett potentialen

upp till dig att göra valen

trögare kan ingen vara

än de fegas stora skara

men du vinner stort i längden

för du skiljer dig från mängden

blinka på du lilla stjärna

lev från hjärta via hjärna

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     19/5 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-19 14:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kommentarerna blir allt mer konstnärligt utförliga och intellektuellt avancerade.
2012-05-19

  Larz Gustafsson VIP
Omyndigförklarar du mig?
2012-05-19

    ej medlem längre
gillar------hoppas bruden verkligen är begåvad / matte
2012-05-19

  LenaJohansson VIP
bra...måste vara till mig...;)
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP