Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'serberna' av nanna x, 2012 05 20, inspirerade till kommentataren.


Kritik på en text (776) Nästan ingenting om Jesus






Jag undrar ibland över
om det som händer

är ren pajkastning
och om det i så fall

kommer sig av enstaka ofog
eller om det

är ketchupeffekten
som spökar. (?)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-20 12:03



Bookmark and Share


  Nanna X
jag är ledsen men jag förstår inte kopplingen mellan text och kommentar.
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP