Tack för att du finns, för att gör min dröm till verklighet

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för att du finns, för att gör min dröm till verklighet




Kyiv

Tjugo dagar

En dröm går i uppfyllelse

Nummer åtta evigt lika ung

En av dom största

En sista möjlighet

Ett land ingen reser till

Ett stort mästerskap

Om tjugo daga

Är min dröm verklighet




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 370 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-21 13:00



Bookmark and Share


  Svante
Ja det är intressant att det blir EM snart. Noterar att du använder den korrekta stavningen av Ukrainas huvudstad :)
2012-06-02

  Christian Eriksson
Var där i november förra året.. Mycket vacker stad.
2012-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel