Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingress, kort beskrivning


hur man ser ljuset när man aldrig vågar tända lampan II

Du har ljugit.
DU har ljugit oc jag

trillar
neråt
neråt
neråt.



Fast du slinker undan så bra, för
egentligen,
mellan raderna,
har du inte sagt någonting
inget alls egentligen


fast lite har du ljugit och jag vill
sticka in min hand i din bröstkorg
krama sönder ditt hjärta, slita ut dina revben
banka sönder mitt kranium med trumpinnar gjorda av
inälvor och kärlek som aldrig räcker till



och jag vet inte,
men
jag känner mig så korkad
så liten
så dum så...






Fri vers av FysisktMental
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-21 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FysisktMental
FysisktMental