Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet jävlas med mitt hjärta

Jag tror någon jävlas med mig
För den låten du sjöng för mig
Spelas om och om igen på tv
Jag har vant mig nu
Men det känns
Och det bränns inombords

Jag önskar att jag kunde säga
”Jag har glömt dig nu”
Jag önskar att någon annan fyllde upp din plats
Att jag sov på någons annans arm
i min stora kalla säng
Jag låg vaken flera timmar i natt
Sökte efter stjärnor men alla molnen dolde dem
Och jag älskar regnet men inte ens det ville himlen ge mig

Jag vägrade tänka på dig
Dig och henne
Jag klarar mig utan dig
Jag överlever alltid
Men jag saknar att leva




Fri vers av ConfusedByYou
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-22 21:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det kan ta tid att komma över, men tillslut skall du se....
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

ConfusedByYou
ConfusedByYou