Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2012

tjugohundratolv

samma lögn i nytt paket:

"allting går att läsa med solidaritet"

tjugohundratolv

folks stupida eskapism:

"världen kan förändras

med fred och humanism"

 

 

tjugohundratolv

samma hype som saluförs

äppelkindsbrigaden

är det enda gäng som hörs

tjugohundratolv

verkligheten blir ett hot

floskler är det enda

man har att sätta mot

 

 

 

 

tjugohundratolv

pudersockrad optimism

sockerpiller mot

samhällskroppens reumatism

tjugohundratolv

har vi lärt oss ett skvatt i år?

det finns de som vill

att vi ingenting förstår

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    25/5 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-25 15:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Visst. Men solidaritet räcker inte.
2012-05-25

  Niclas Petersson VIP
Det finns alldeles för lite solidaritet 2012...om du frågar mig.
Men det gör du ju inte.
Fast jag säger det ändå.
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP