Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sorts klassresa..


Låter barockt

klättrar på barrikaderna

med risk för eget liv

en balansakt som heter bror duktig

försöka duger att briljera på udden




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 179 gånger
Publicerad 2012-05-28 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman