Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är din sista ton i vår långa refräng

(jag ville aldrig se en sol gå ner,
bara veta om den gick upp igen)

jag är som en landsväg i skogen
där inga bilar längre kör
jag är ekot av din fras
samtidigt som du inte hör

att jag är din sista ton
i vår långa refräng
nattens sista fel
när du redan sover i rätt säng

jag är den hemliga älskarinnan
från fjärran öst
sommarens sista dagar
när ett förhållande blev höst

jag är oktobers första kyss
men jag vet att du ser
hur jag biter mig i läppen
och säger att vi inte kan träffas mer

för jag vet att vågor kan dö ut
långt innan de når land
att dina känslor kan ta slut
långt innan du tar min hand

(jag aldrig ville se dig gå
bara veta om du nånsin kom tillbaka)




Fri vers av latenightblues
Läst 214 gånger
Publicerad 2012-05-31 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

latenightblues
latenightblues