Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt sker omedvetet under stress...


Viss undran

sitter på en sprucken ölback

gonar i mig arla morgonstund

i folkmassan i bästa rusningstiden

kvart över 8

med ett grässtrå i mungipan suckar jag tungt inombords

och solen gäspar ännu som en drönares sång

folk beter sig som om myror vore människor i en vargflock på jakt efter byten

smuttar drömskt på ett glas chateau

spanar fluktar och letar efter den förlorade känslan som vägrar infinna sig

i folkmassan i värsta jobbjakten

kvart över 8

medan molnen tar sig till månens baksida idag

gör jag allt för att upprätthålla förståndet makter

en cyklande polis vinkar in ett raglande fyllo i sin oordning

med ett sorgsen blick i ögonvrån

vad det det här som vi ville ha?




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-31 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman