Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAMMA MARDRÖM

jag vaknar upp till samma mardröm

som förut

med samma fråga:

tar det aldrig nånsin slut?

det känns som om jag springer

i ett ekorrhjul

och sällan gör nånting

jag anser vara kul

min omgivning planerar

nya attentat

jag sjunker djupare

i motvilja och hat

din hobby är att vara

skräckfilmsregissör

och jag förväntas vara

huvudrollsaktör

jag tror jag gör som

många motvilliga gör:

vägrar att foga mig

och blir en sabotör

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     31/5 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-31 15:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Tänkvärda rader, bra skrivet
2012-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP